Opinie / Księga gości

DJ na wesele Kraków opinie

Szanowni Państwo, poniżej znajdziecie opinie o mojej pracy jako Dj i Wodzirej na weselach i innych imprezach, w których miałem przyjemność uczestniczyć. Wszystkie opinie pochodzą z niezależnych źródeł: opinie google i recenzje facebook.   Życzę miłej lektury!

DJ na wesele opinia, Krzywaczka, małopolskie

Ola i Kamil napisał(a):
6 lutego 2018 o 13:38
Michał to niezwykle sympatyczny, kreatywny i fantastyczny człowiek! Najbardziej w całej współpracy urzekło nas to, jak sprawnie potrafi dopasować scenariusz imprezy do aktualnej sytuacji na przyjęciu. Jako Para Młoda nie musieliśmy się niczym martwić, bo Michał nad wszystkim czuwał. Na bieżąco modyfikował i podsuwał pomysły. To jest coś, co charakteryzuje tylko prawdziwego profesjonalistę. Idealnie potrafił dopasować muzykę do upodobań gości, dzięki czemu wszyscy bawiliśmy się wyśmienicie. Myślę, że najlepszą opinię wydali sami goście. Nawet ci, którzy byli sceptycznie nastawieni do DJ-a na weselu po przyjęciu jednogłośnie stwierdzili, że dawno się tak dobrze nie bawili. Co najważniejsze – całe przyjęcie poprowadzone ze smakiem, bez namawiania do alkoholu i sprośnych zabaw. Jestem pewna, że drugi raz wybralibyśmy tak samo!

DJ na wesele opinia, Przemyśl, podkarpackie

Mateusz napisał(a):
23 listopada 2017 o 20:07
Dziękujemy raz jeszcze ! Klasa sama w sobie !! Prowadzenie wesela na najwyższym poziomie ! Profesjonalny w każdym calu! Przy okazji świetny facet z Ciebie 😛 Bardzo pozytywny,kulturalny,cierpliwy,wesoły, pomocny!! 🙂 Dziękujemy za wszystko ! Goście wybawieni, każdego nogi bolą więc wesele w 100% udane

DJ na wesele opinia, Gdów, małopolskie

Kasia i Krzysiek napisał(a): 14 listopada 2017 o 22:21

Michał doskonale sprawdził się jako DJ na naszym weselu. Jest charyzmatyczny, potrafi zachęcić gości do zabawy 🙂 w grach które zorganizował na naszym weselu brało udział mnóstwo gości, nawet takich którzy na ogół nie chcą się wychylać, i co więcej – po zakończeniu jednej oczekiwali już na kolejną zabawę 🙂 Michał jest też bardzo dobrze zorganizowany, scenariusz całego wesela miał w małym palcu 🙂 bardzo zaangażował się w przebieg imprezy, dbał żeby wszyscy byli zadowoleni. Nie było widać po nim zmęczenia mimo że cały czas pracował na najwyższych obrotach. Świetne zabawy (np. baloniki z wróżbą) i muzyka! Nasi goście byli pod wrażeniem i my również 🙂 Polecamy Michała!!

DJ na wesele opinia, Mszana Dolna, małopolskie

Monika i Radek napisał(a): 12 października 2017 o 21:29

Po naszym weselu, koło 5 rano mówiłam Michałowi, że było zaj**iście. Po paru godzinach snu użyłam nieco bardziej cenzuralnych słów, ale sens ten sam 😉 Michał świetnie radzi sobie zarówno z rozkręceniem imprezy, jak i z dotrzymaniem tempa najbardziej wytrzymałym gościom do samego końca 😉 repertuar i zabawy są idealnie dobrane do gości i tego, jak chętnie wędrują na parkiet. Dodatkowo Michał nieśmiało odkrył przed nami również talent wokalny, co też świetnie wypadło! 😉 Polecam każdemu, kto jeszcze się waha! 🙂

DJ na wesele opinia, Jarosław, podkarpackie

Kasia i Marcin napisał(a): 1 października 2017 o 13:18

Michale, bardzo serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszej uroczystości weselnej! Do samego końca mieliśmy duże wątpliwości czy dobrze robimy wybierając na wesele DJ’a i rezygnując z zespołu, ale teraz już wiemy, że to była bardzo dobra decyzja 🙂 Większość naszych znajomych nie była zadowolona kiedy dowiedzieli się, że nie będzie zespołu, ale bardzo szybko zmienili zdanie 🙂 Nawet ciocie, które twierdziły, że przyjdą tylko na chwilkę, zostały na weselu jednak dłużej 😉 Dziękujemy za profesjonalne i bardzo taktowane prowadzenie zabaw! Dziękujemy z całego serducha za bardzo miłą i swobodną atmosferę! Gorąco polecamy i polecać będziemy! Goście byli zachwyceni, my jeszcze bardziej! Dziękujemy za taką masę niesamowitych wspomnień! 🙂 Życzymy dużo dobrego i mamy nadzieję do zobaczenia niebawem – na jakimś weselu u naszych znajomych! 🙂Kasia i Marcin

DJ na wesele opinia, Kraków, małopolskie

Małgorzata napisał(a): 

Serdecznie polecamy DJ Michała ! 🙂 zarówno my Młoda Para jak i wszyscy goście świetnie wybawiliśmy się na naszym weselu 😉 niektóre z opinii gości po weselu: – nigdy się tak nie wybawiłem, – byliśmy nie wyspani i chcieliśmy szybko uciekać z wesela ale dj swoimi zabawami od razu nas rozbudzał, – super dj z widoczną pasją do muzyki. Michał świetnie reaguje na upodobania muzyczne oraz zabawowe gości 😉 DJ Michał jest strzałem w dziesiątkę ! 🙂 Gosia i Michał z 26.08.2017 🙂

DJ na wesele opinia, Kraków, małopolskie

Agata i Radek napisał(a): 

Dj Michał nie miał łatwego zadania na naszym weselu 🙂 Dużo dodatkowych atrakcji, goście którzy spotkali się po latach i byli spragnieni rozmów 🙂 W tym wszystkim Michał odnalazł się znakomicie i podążał za upodobaniami gości. Gdy wychodzili na parkiet – reagował błyskawicznie i dopasowywał muzykę, jeżeli natomiast woleli spędzić czas w swoim towarzystwie przy stole – nie przeszkadzał im w tym. Jesteśmy bardzo zadowoleni i serdecznie polecamy! Kontakt przed weselem bezproblemowy, błyskawiczne odpowiedzi i mnóstwo zaangażowania :)) Michał jest bardzo elastyczny i doskonale potrafi dopasować się do wizji wesela, nawet tej nietypowej : ) Dzięki!

DJ na imprezę studencką, Kraków, małopolskie

Dariusz napisał(a):

W imieniu Wydziałowej Rady Samorządu Studentów Wydziału Odlewnictwa dziękujemy za wspaniałą zabawę i mamy nadzieję na dalszą współprace.

DJ na wesele opinia, Kraków, małopolskie

Ada napisał(a): 

Michał – rewelacyjny DJ i człowiek. Na naszym weselu nie miał łatwego zadania. Mieliśmy gości z Czech, Hiszpanii, polskie ciocie i wujków i znajomych z pracy. W każdej grupie niewiele osób, bo przyjęcie było małe (niecałe 40 osób). Michał grał i prowadził wesele tak, ze wszyscy się bawili i WSZYSCY jak jeden mąż;) mówili rano, że mieliśmy świetnego DJ (i ciasta;)). Oprócz tego załatwianie z DJ Michał Stradomski formalności przedweselnych to sama przyjemność. POLECAMY!!

DJ na wesele opinia, Żarki k. Częstochowy, śląskie

Marysia i Mateusz napisał(a):

Dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela! Od samego początku współpraca była bardzo sprawna. Podziwiamy Michała nie tylko za mnóstwo swoich pomysłów, ale przede wszystkim za elastyczność, optymalizację programu pod kątem naszej koncepcji oraz idealne dostosowanie muzyki do gustów naszych i gości. Jesteśmy pod dużym wrażeniem umiejętności konferansjerskich Michała, w tym angażowania gości oraz prowadzenia zabaw – również tych zaproponowanych przez nas. Ostatecznie zarówno nam, jak i gościom bardzo się podobało (niektórzy nawet prosili nas o namiary na „tego super wodzireja, który prowadził wesele”)!
Pozdrawiamy serdecznie 🙂

DJ na wesele opinia, Kraków, małopolskie

Marta napisał(a):

Michal byl DJem na Naszym weselu w zeszlym roku. Do konca nie wiedzielismy czy bedzie super impreza do bialego rana, czy posiadòwa do 22ej🤣 Michal pisal sie na to, powiedzial ze mamy Mu zaufac. To byla Nasza najlepsza „inwestycja” w tym dniu. Michal swietnie wyczul gosci, gust, wiedzial na ile moze sobie pozwolic, jak wszystko po kolei rozegrac. Gral kazdy repertuar, nie bylo odpowiedzi w stylu-nie mam takiej piosenki 😉 Zabawa trwala do bialego rana! To byl najpiekniejszy dzien w Naszym zyciu❤ Goraco polecamy Michala. Nie zastanawiajcie sie, to jest NAPEWNO wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu 😍🤗 Michale, pozdrawiamy, polecamy 😙

DJ na wesele opinia, Kraków, małopolskie

Paulina apisał(a): 5 Wrzesień 2016 o 20:22

Dziekujemy ci za tak super zabawe🙂 Potrafiles nawet rozruszac mojego tate ktory nie lubi tanczyc🙂 Jestes swietny w tym co robisz , widac ze sprawa ci to ogromna przyjemnosc , my jestesmy zadowoleno 100% z tego jak poprowadziles nasze wesele🙂 jestes przemila osoba , juz od samego poczatku wiedzialam ze dobrze wybralismy Bedziemy cie polecac kazdemu . Serdecznie pozdrawiamy🙂

DJ na wesele opinia, Tarnów, małopolskie

Kasia i Jarek 🙂 napisał(a): 2 października 2015 o 11:03

Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego wesela. Goście bawili się rewelacyjnie – jesteśmy pewni, że długo nie zapomną tej imprezy. Lepiej dobranej muzyki nie moglibyśmy sobie wymarzyć: oprócz obowiązkowych hitów weselnych zagrałeś również nasze ulubione przeboje, dzięki czemu na parkiecie bawiło się zarówno młode jak i te starsze pokolenie

Dj na wesele opinia, Bochnia, młopolskie

Kasia i Kuba napisał(a):

DZIĘKUJEMY i polecamy!!! Ludzi z takim zapałem i z takim przejeciem wobec tego co robią dzisiaj jest deficyt. To poprostu pasja! Nie muszą przekonywać, bo to widać. Zabawa na naszym weselu była przednia i to potwierdzają wszyscy goście bez wyjątku…znajomi, ciocie, dziadkowie, dzieci…jednym słowem każdy znalazł coś dla siebie, a zabawy, które prowadził Michał zebrały na parkiecie praktycznie wszystkich weselników. Muzyka rytmiczna, wokal zawodowy, prowadzenie wesela na szóstkę. Chcecie mieć wesele na poziomie, z muzyką w każdym klimacie oraz z wyszukanymi zabawami…nie zastanawiajcie się! to są Ci ludzie, których szukacie. Dzięki:))

Dj na wesele opinia, Kraków

Tomek napisał(a): 

Jeszcze raz chciałem wam podziękować i pogratulować świetnej imprezy.
Było super! Ludzie byli w szoku jak wyskoczyłem na scenę.
Ponadto konkursy oczepionwe i tańce prowadzone przez wodzireja były
świetnie dopasowane do gości.
Fajna muzyka, dużo śmiechu,…, wszystko, wszystko, wszystko!
Będę was polecał!
Trzymajcie się ciepło….

Dj na wesele opinia, Częstochowa, śląskie

Dorota i Mariusz Ciereszko napisał(a): 

Wszystko co pisze Michał- prawda!! 🙂 była wyśmienita zabawa, śpiewy przy stole i…Mettalica w glosnikach:) Cudowna noc, dzięki naszym gościa i świetnemu prowadzeniu imprezy przez Wodzireja Michałą 🙂 Serdecznie dziękujemy i POLECAMY młodym parą, które chcą naprawdę dobrze się bawić na swoim weselu!!!!!! POLECAMY i dziękujemy- mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja uczestniczyć w weselu prowadzonym przez Michała, tym razem jako goście, oczywiście :):):)

Dj na wesele opinie, Solec Zdrój, świętokrzyskie

Edyta Km napisał(a): 

Zdecydowanie polecamy Pana Michała. Bez wątpienia jest profesjonalny, taktowny oraz posiada mnóstwo pozytywnej energii. Dziękujemy za wspaniałą zabawę:) Edyta i Michał

Dj na wesele opinia, Tarnów, Małopolskie

Kasia i Jarek 😉 napisał(a): 

Michasiu drogi,

Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego wesela. Goście bawili się rewelacyjnie – jesteśmy pewni, że długo nie zapomną tej imprezy. Lepiej dobranej muzyki nie moglibyśmy sobie wymarzyć: oprócz obowiązkowych hitów weselnych zagrałeś również nasze ulubione przeboje, dzięki czemu na parkiecie bawiło się zarówno młode jak i te starsze pokolenie 🙂

A wiesz jak było…. – nie było nam dane się spotkać, znaliśmy się jedynie przez telefon. Kasia znalazła Twoją stronkę, zobaczyła Cię „w akcji” na krótkim filmiku i zdjęciach – to wszystko… to wszystko jej wystarczyło, żeby wiedzieć, że „to jest to! Takiego kogoś szukamy!” Jak zwykle nie pomyliła się, choć łatwo nie było: z opinii i informacji jakie zebraliśmy o Tobie, wyglądało profesjonalnie, ale zawsze było małe „ale”. Rodzina, znajomi, tradycyjnie obstawiali kapele, dodatkowo my osobiście nie mieliśmy okazji być na weselu, które prowadziłeś.. po weselu możemy jeszcze raz napisać, że było super i jesteś ZAWODOWIEC.
Polecamy wszystkim „naszego Michasia”: Gość na poziomie, z super wyczuciem jakie piosenki puszczać, z extra konkursami i gadżetami! Nawet „tradycjonaliści” za kapelą balowali, a po weselu wszyscy chwalili super, rewelacyjnego Dja!!!

Pozdrawiamy cieplutko

Dj na wesele, Skarżysko Kamienna, świętokrzyskie

Agata napisał(a): 

20.09.2014 r. gościliśmy na naszym weselu wspaniałego Wodzireja. Odpowiedzialność, umiejętności, poczucie humoru oraz pasja z jaką zabawi i gra Wodzirej zachwycił wszystkich gości i młodszych i starszych. Wodzirej – to idealny wybór, oprawa muzyczna na najwyższym poziomie! W repertuarze hity z polskiej i zagranicznej sceny muzycznej. Pełen profesjonalizm i doświadczenie w pakiecie! Wodzirej Michał sprawił, że nasze wesele będzie niezapomniane. Chcielibyśmy serdecznie podziękować za perfekcyjną organizację imprezy, klimat, repertuar i wykonanie! Współpraca z Tobą to najlepsza decyzja! Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy. Agata, Damian i Kubuś:)

Dodaj opinię:

Będę wdzięczny za dodanie opinii o mojej pracy jako Dj i Wodzirej na weselach i innych imprezach, w których miałem przyjemność uczestniczyć.  Można to zrobić na trzy sposoby:

  • dodać opinię/gwiazdki w wizytówce Google Moja Firma: DODAJ OPINIĘ (trzeba być zalogowanym do poczty gmail)
  • dodać recenzję/gwiazdki na profilu FB: DODAJ OPINIĘ
  • dodać komentarz na dole strony.

Dodawanie opinii we wszystkich miejscach, również jest mile widziane (kopiuj – wklej jest ok!) Dzięki!

33 thoughts on “Opinie / Księga gości

  1. Najlepsze wesele kierowane przez Wodzireja. My i wszyscy goście byliśmy bardzo zadowoleni. Serdecznie polecamy Wodzireja Michała, który stworzył niesamowity klimat na naszym weselu i super prowadził zabawy dla wszystkich gości. Nie narzucał się gościom, nie zmuszał do zabaw na siłę. REWELACJA 🙂

  2. Wodzirej Michał Stradomski był idealnym wyborem na mój ślub i wesele. Profesjonalne podejście i komunikatywność w każdej sytuacji, a każdy wie iż na weselach bywają różne sytuacje. Muzyka i jej dobranie zadowoliło wszystkich Naszych gości od tych najmłodszych , aż do najstarszych. Przepięknie dobrane i wykonane piosenki dla Nas młodych, dla rodziców i dla ukochanej babci. Zawsze pełna sala taneczna. Bardzo ciekawe i niespotykane zabawy wciągające Wszystkich gości. Muzyka wykonywana profesjonalnie. Moi goście tak naprawdę zapominali o jedzeniu i picu na rzecz zabawy. Bardzo dziękujemy Michałku,że dzięki Twojemu zaangażowaniu to wesele My i wszyscy Nasi goście będą długo i miłe wspominać! Wszystkim młodym parom i nie tylko szczerze poleca Michała Stradomskiego na wodzireja. Nowożeńcy Ula i Krzyś

  3. Chcielibyśmy bardzo gorąco podziękować za oprawę muzyczną naszego wesela. Wodzirej Michał Stradomski i jego DJ to profesjonaliści. Poprowadzili całą imprezę niezwykle elegancko i taktownie. Dziękujemy za stworzenie fenomenalnej atmosfery, profesjonalne wykonania utworów muzycznych oraz super gry i zabawy. Wszyscy goście byli zachwyceni , my także bawiliśmy się wyśmienicie za co serdecznie dziękujemy. Wszystkim gorąco polecamy Wodzireja i DJ Michała Stradomskiego!!!

  4. 20.09.2014 r. gościliśmy na naszym weselu wspaniałego Wodzireja. Odpowiedzialność, umiejętności, poczucie humoru oraz pasja z jaką zabawi i gra Wodzirej zachwycił wszystkich gości i młodszych i starszych. Wodzirej – to idealny wybór, oprawa muzyczna na najwyższym poziomie! W repertuarze hity z polskiej i zagranicznej sceny muzycznej. Pełen profesjonalizm i doświadczenie w pakiecie! Wodzirej Michał sprawił, że nasze wesele będzie niezapomniane. Chcielibyśmy serdecznie podziękować za perfekcyjną organizację imprezy, klimat, repertuar i wykonanie! Współpraca z Tobą to najlepsza decyzja! Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy. Agata, Damian i Kubuś:)

  5. Cześć
    Jeszcze raz chciałem wam podziękować i pogratulować świetnej imprezy.
    Było super! Ludzie byli w szoku jak wyskoczyłem na scenę.
    Ponadto konkursy oczepionwe i tańce prowadzone przez wodzireja były
    świetnie dopasowane do gości.
    Fajna muzyka, dużo śmiechu,…, wszystko, wszystko, wszystko!
    Będę was polecał!
    Trzymajcie się ciepło….

  6. DZIĘKUJEMY i polecamy!!! Ludzi z takim zapałem i z takim przejeciem wobec tego co robią dzisiaj jest deficyt. To poprostu pasja! Nie muszą przekonywać, bo to widać. Zabawa na naszym weselu była przednia i to potwierdzają wszyscy goście bez wyjątku…znajomi, ciocie, dziadkowie, dzieci…jednym słowem każdy znalazł coś dla siebie, a zabawy, które prowadził Michał zebrały na parkiecie praktycznie wszystkich weselników. Muzyka rytmiczna, wokal zawodowy, prowadzenie wesela na szóstkę. Chcecie mieć wesele na poziomie, z muzyką w każdym klimacie oraz z wyszukanymi zabawami…nie zastanawiajcie się! to są Ci ludzie, których szukacie. Dzięki:))

  7. Dziekujemy za super impreze przy ktorej goscie wybawili sie jak nigdy dotad, Wodzirej Michal zapewnil profesjonalna obsluge I wykazal sie ogromnym zainteresowaniem. Zachecamy wszystkich do korzystania z jego uslug. Pozdrawiamy Justyna I Kuba 🙂

  8. Pamiętam jak dziś, że kiedy spotkaliśmy się z Michałem pierwszy raz od razu wiedzieliśmy że dobrze wybraliśmy. Wie jak prowadzić imprezę, co ludzie lubią i przy czym się bawią. Na Naszym weselu rozkręcił towarzystwo na całego! Bałem się że jako „Pan Młody” nie dam rady do samego rana. Jednak nasz wodzirej udowodnił mi jak bardzo się myliłem;-) Ciężko było zejść z parkietu, oj ciężko;-) To był traf w dziesiątkę!!! Gdyby wszyscy prowadzili tak imprezy, każde wesele przechodziłoby do historii!

  9. Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego wesela. Goście bawili się rewelacyjnie – jesteśmy pewni, że długo nie zapomną tej imprezy. Lepiej dobranej muzyki nie moglibyśmy sobie wymarzyć: oprócz obowiązkowych hitów weselnych zagrałeś również nasze ulubione przeboje, dzięki czemu na parkiecie bawiło się zarówno młode jak i te starsze pokolenie 🙂

  10. Dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela! Od samego początku współpraca była bardzo sprawna. Podziwiamy Michała nie tylko za mnóstwo swoich pomysłów, ale przede wszystkim za elastyczność, optymalizację programu pod kątem naszej koncepcji oraz idealne dostosowanie muzyki do gustów naszych i gości. Jesteśmy pod dużym wrażeniem umiejętności konferansjerskich Michała, w tym angażowania gości oraz prowadzenia zabaw – również tych zaproponowanych przez nas. Ostatecznie zarówno nam, jak i gościom bardzo się podobało (niektórzy nawet prosili nas o namiary na „tego super wodzireja, który prowadził wesele”)!
    Pozdrawiamy serdecznie 🙂

  11. Michał – rewelacyjny DJ i człowiek. Na naszym weselu nie miał łatwego zadania. Mieliśmy gości z Czech, Hiszpanii, polskie ciocie i wujków i znajomych z pracy. W każdej grupie niewiele osób, bo przyjęcie było małe (niecałe 40 osób). Michał grał i prowadził wesele tak, ze wszyscy się bawili i WSZYSCY jak jeden mąż;) mówili rano, że mieliśmy świetnego DJ (i ciasta;)). Oprócz tego załatwianie z DJ Michał Stradomski formalności przedweselnych to sama przyjemność. POLECAMY!!

    1. Dziękuję za zaproszenie;) tak sympatycznych Klientów sobie życzę! A Wam długich lat w szczęśliwości;)

  12. Dj Michał nie miał łatwego zadania na naszym weselu 🙂 Dużo dodatkowych atrakcji, goście którzy spotkali się po latach i byli spragnieni rozmów 🙂 W tym wszystkim Michał odnalazł się znakomicie i podążał za upodobaniami gości. Gdy wychodzili na parkiet – reagował błyskawicznie i dopasowywał muzykę, jeżeli natomiast woleli spędzić czas w swoim towarzystwie przy stole – nie przeszkadzał im w tym. Jesteśmy bardzo zadowoleni i serdecznie polecamy! Kontakt przed weselem bezproblemowy, błyskawiczne odpowiedzi i mnóstwo zaangażowania :)) Michał jest bardzo elastyczny i doskonale potrafi dopasować się do wizji wesela, nawet tej nietypowej : ) Dzięki!

  13. Serdecznie polecamy DJ Michała ! 🙂 zarówno my Młoda Para jak i wszyscy goście świetnie wybawiliśmy się na naszym weselu 😉 niektóre z opinii gości po weselu: – nigdy się tak nie wybawiłem, – byliśmy nie wyspani i chcieliśmy szybko uciekać z wesela ale dj swoimi zabawami od razu nas rozbudzał, – super dj z widoczną pasją do muzyki. Michał świetnie reaguje na upodobania muzyczne oraz zabawowe gości 😉 DJ Michał jest strzałem w dziesiątkę ! 🙂 Gosia i Michał z 26.08.2017 🙂

  14. Michale, bardzo serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszej uroczystości weselnej!
    Do samego końca mieliśmy duże wątpliwości czy dobrze robimy wybierając na wesele DJ’a i rezygnując z zespołu, ale teraz już wiemy, że to była bardzo dobra decyzja 🙂
    Większość naszych znajomych nie była zadowolona kiedy dowiedzieli się, że nie będzie zespołu, ale bardzo szybko zmienili zdanie 🙂 Nawet ciocie, które twierdziły, że przyjdą tylko na chwilkę, zostały na weselu jednak dłużej 😉
    Dziękujemy za profesjonalne i bardzo taktowane prowadzenie zabaw! Dziękujemy z całego serducha za bardzo miłą i swobodną atmosferę! Gorąco polecamy i polecać będziemy! Goście byli zachwyceni, my jeszcze bardziej! Dziękujemy za taką masę niesamowitych wspomnień! 🙂 Życzymy dużo dobrego i mamy nadzieję do zobaczenia niebawem – na jakimś weselu u naszych znajomych! 🙂
    Kasia i Marcin

  15. Po naszym weselu, koło 5 rano mówiłam Michałowi, że było zaj**iście. Po paru godzinach snu użyłam nieco bardziej cenzuralnych słów, ale sens ten sam 😉 Michał świetnie radzi sobie zarówno z rozkręceniem imprezy, jak i z dotrzymaniem tempa najbardziej wytrzymałym gościom do samego końca 😉 repertuar i zabawy są idealnie dobrane do gości i tego, jak chętnie wędrują na parkiet. Dodatkowo Michał nieśmiało odkrył przed nami również talent wokalny, co też świetnie wypadło! 😉 Polecam każdemu, kto jeszcze się waha! 🙂

  16. Michał doskonale sprawdził się jako DJ na naszym weselu. Jest charyzmatyczny, potrafi zachęcić gości do zabawy 🙂 w grach które zorganizował na naszym weselu brało udział mnóstwo gości, nawet takich którzy na ogół nie chcą się wychylać, i co więcej – po zakończeniu jednej oczekiwali już na kolejną zabawę 🙂 Michał jest też bardzo dobrze zorganizowany, scenariusz całego wesela miał w małym palcu 🙂 bardzo zaangażował się w przebieg imprezy, dbał żeby wszyscy byli zadowoleni. Nie było widać po nim zmęczenia mimo że cały czas pracował na najwyższych obrotach. Świetne zabawy (np. baloniki z wróżbą) i muzyka! Nasi goście byli pod wrażeniem i my również 🙂 Polecamy Michała!!

  17. Dziękujemy raz jeszcze ! Klasa sama w sobie !! Prowadzenie wesela na najwyższym poziomie ! Profesjonalny w każdym calu! Przy okazji świetny facet z Ciebie 😛 Bardzo pozytywny,kulturalny,cierpliwy,wesoły, pomocny!! 🙂 Dziękujemy za wszystko ! Goście wybawieni, każdego nogi bolą więc wesele w 100% udane

  18. Michał to niezwykle sympatyczny, kreatywny i fantastyczny człowiek! Najbardziej w całej współpracy urzekło nas to, jak sprawnie potrafi dopasować scenariusz imprezy do aktualnej sytuacji na przyjęciu. Jako Para Młoda nie musieliśmy się niczym martwić, bo Michał nad wszystkim czuwał. Na bieżąco modyfikował i podsuwał pomysły. To jest coś, co charakteryzuje tylko prawdziwego profesjonalistę. Idealnie potrafił dopasować muzykę do upodobań gości, dzięki czemu wszyscy bawiliśmy się wyśmienicie. Myślę, że najlepszą opinię wydali sami goście. Nawet ci, którzy byli sceptycznie nastawieni do DJ-a na weselu po przyjęciu jednogłośnie stwierdzili, że dawno się tak dobrze nie bawili. Co najważniejsze – całe przyjęcie poprowadzone ze smakiem, bez namawiania do alkoholu i sprośnych zabaw. Jestem pewna, że drugi raz wybralibyśmy tak samo!

Dodaj komentarz